Vi er endelig i gang!

Viktig å huske på gjennom 2022-sesongen

Snøen er her, men det er jo dessverre også Koronaviruset, så vi må gjøre noen tilpasninger til årets sesong her i Stokkanbakken. Vi har gjort vårt beste for å kombinere nasjonale retningslinjer med de som gjelder for Trondheim kommune slik at vi alle skal ha det artig, men så trygt som mulig.

Før du besøker Stokkanbakken ber vi deg om å vurdere dette:

  • Føler du deg syk?
  • Er du i karantene?

I tilfelle skal du følge gjeldende smittevernregler og holde deg hjemme.

Vi kan ikke la være å gjenta de oppfordringene du nok har lest og hørt utallige ganger det siste året:

  • Vask hendene ofte og grundig - bruk antibac når det er tilgjengelig
  • Host i albuekroken
  • Hold minst en meter avstand

Heiskort

Prisen er 50,- for medlemmer, og 80,- for ikke-medlemmer, og skjer enten med Vipps eller ved kortbetaling i kiosken. Vippsnr er 65 67 30. Kontanter aksepteres dessverre ikke. Det er lik pris for voksne og barn. Det er gratis om dere kun skal benytte barnebåndet. Årets medlemsavgift er ikke sendt ut, men om dere ønsker å være medlemmer velger dere medlemspris. Dette er tillitsbasert :)

Toalett

Toalettet er åpent. Vi ber om at dere følger oppslag på toalettet for desinfisering.

Varmestue/Kiosk

Varmestua kan dessverre ikke benyttes. Det blir kiosksalg, men dette vil være tilpasset til det vi kan få til samtidig som vi skal ivareta smittevern for både dere og de frivillige i kiosken.

Hold avstand

Vi må alle hjelpe hverandre til å holde avstand. Dette gjelder spesielt i heiskøen hvor det er lett å bli distrahert – Ha en stavlengdes avstand til alle utenfor din egen familie/kohort. Bruk votter/hansker i heisen.